• slide 01
  • slide 02
  • slide 03
  • slide 04

22.07.2016 ONLINE АНКЕТА ЗА МАЛИ МОДУЛАРНИ СИСТЕМИ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ СО ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ НА ЕНРЕГИЈА

Почитувани сограѓани, Општина Карпош спроведува анкета со цел да добие порелевантни податоци врз база на кои ќе правиме студија и ќе изработиме проект за реализација на модуларни системи во нашата општина поддржани од проектот „Хоризон 20/20“. Резултатите ќе бидат доставени до проектот на Европската Унија во Брисел.
Однапред Ви благодариме на вашата соработка.

ПОПОЛНЕТЕ ЈА АНКЕТАТА ТУКА

2016-09-23-11.27.47
IMG 0134
IMG 0139
IMG 0194
IMG 0314
IMG 0351
IMG 1705
IMG 1706
IMG 1729
IMG 1736
IMG 1843
IMG 1852
IMG 1895
IMG 2044
IMG 7782
IMG 7833
Map
Unbenannt
coolheating 01
coolheating 02
coolheating 03
coolheating 04
coolheating 05
coolheating 06
coolheating 07

News / Events

CoolHeating Coordination

wip

WIP Renewable Energies

Sylvensteinstr. 2
81369 Munich
Germany

Phone: +49 89 720 12 735
Fax: +49 89 720 12 791
www.wip‐munich.de

Contact

Dominik Rutz
[email protected]
Phone: +49 89 720 12 739

Co-Funder

eu

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 691679.

Social Media