22.07.2016 ONLINE АНКЕТА ЗА МАЛИ МОДУЛАРНИ СИСТЕМИ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ СО ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ НА ЕНРЕГИЈА

Почитувани сограѓани, Општина Карпош спроведува анкета со цел да добие порелевантни податоци врз база на кои ќе правиме студија и ќе изработиме проект за реализација на модуларни системи во нашата општина поддржани од проектот „Хоризон 20/20“. Резултатите ќе бидат доставени до проектот на Европската Унија во Брисел.
Однапред Ви благодариме на вашата соработка.

ПОПОЛНЕТЕ ЈА АНКЕТАТА ТУКА

News / Events

CoolHeating Coordination

wip

WIP Renewable Energies

Sylvensteinstr. 2
81369 Munich
Germany

Phone: +49 89 720 12 735
Fax: +49 89 720 12 791
www.wip‐munich.de

Contact

Dominik Rutz
[email protected]
Phone: +49 89 720 12 739

 

GDPR - Data Protection
Imprint

Co-Funder

eu

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 691679.

Social Media